Bättre

Jag mår baske mig bättre! Så skönt!! Och solen skiner idag med. Genom mina skitiga fönster…. Nå ja, dem tar jag tag i en annan gång. Kanske….

Av någon anledning kom jag att tänka på Debenham’s, ett engelskt varuhus som låg på Drottninggatan i Stockholm i några år.  Jag älskade det varuhuset! De hade så snygga kläder, och hattar. Alltså hattar, hur kul är inte det att prova? Fast man köper ju så klart ingen hatt, för när ska man använda den? De hade liksom lite annorlunda kläder. Jag minns bland annat att jag provade en… Ja, vet inte hur jag ska beskriva den. Det var i fuskpäls, som en löskrage, fast den gick ner över axlarna oxå. Så snygg! Minns inte varför jag inte köpte den, antagligen var jag för snål. Men det jag köpte var en snygg klänning.  Den hade jag på mig på min sysslings bröllop i USA. Kände mig så snygg i den!

Varför jag kom att tänka på det här vete tusan. Ibland undrar jag hur hjärnan funkar. Eller är det bara min hjärna?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s