Full fart

Från soffhäng i flera dagar till full fart i helgen! Jag var ganska uttråkad så när jag mådde bättre så ville jag träffa folk och komma ut lite.

Anita och jag drog ut till hennes land bara för att titta till det lite och för att vi har svårt att slita oss därifrån.

Storbåten är ju på spa (heter visst varv när det gäller båtar som blir ompysslade…) så det var äggskalet som gällde.

Tyvärr hade vi ingen bensin i motorn så Anita rodde oss dit. Då påminde jag om att hon egentligen önskat ett ställe längre ut i skärgården. Hehe!

Kallt, men stilla och uppehåll. Så helt okej!

På ön var allt som det skulle, och vi var så imponerade hur välisolerat huset är! Det var så varmt och skönt när vi kom dit. Det visade sig att vi glömt 1 element på… Det hade visst en egen säkring. Så det var ju bra att vi kom ut!

Vi hade med termos och mackor så vi satt och fikade och mös en stund. Sen satte vi upp taklampor i 2 sovrum och en till i hallen.

Det blev superbra! Nu finns det lyse i ”mitt” rum, förutom sänglamporna.

Sen rotade vi fram bensindunk i förrådet och fyllde på motorn och så puttrade vi hemåt igen. Upp med äggskalet, av med motorn, och så vände vi upp och ner på den igen.

På vägen såg vi snö.

-Häftigt, fota, säger Anita. Nää, fy, svarar jag! Men fotade väl då. Blä!

Vi gick in på Linneladan och shoppade lite. Jag hittade en fin burk på extrapris!

Snygg va?? Och så köpte jag en julklapp till M! 😊

I bilen tog vi varsin kopp te till.

Vi käkade supergod lunch i Norrtälje, på Poke Burger. Vi tog sliders och vitlök- och parmesanpommes. De var to die för!! Vi hade kunnat äta bara pommesen! Även slidersen var supergoda.

Kikade lite i några affärer sen åkte vi till Anitas systersons nya lägenhet som han fått nyckeln till precis. Jättefin!! Knatade till centrum med Bella, Anitas syster, och tog en fika och satt och babblade ett tag. Jättemysigt!

Sen åkte vi förbi kyrkogården och tände ljus. Så vackert med alla ljus på gravarna! Min förra lägenhet låg precis bredvid en begravningsplats och det var alltid så vackert så här års.

Sen var vi rätt slut, så vi åkte hemmåt. På kvällen låg jag under en filt i soffan och kollade på TV. Så skönt!! Och Anita och jag skickade fåniga bilder med filter på till varandra!! Skitkul!! Hahaha!!

Hoppas ni har en bra helg!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s