Kvar i stämningen

Jag hade svårt att komma ur den där sorgsna stämningen från filmen igår. Den var verkligen sorglig! Hon hade inga pengar och ingen bostad, så hon kunde inte ha sina barn hos sig. Hua!!

Jag kom hem lagom så jag hann titta på Innan vi dör på TV. Jag gillade verkligen säsong 1, och säsong 2 är väl oxå bra. Men på nåt sätt så blir det ändå inte riktigt samma sak. Men jag tittar i alla fall. När jag kommer ihåg det…

Fascinerande ändå vad mycket som hinner hända i kroppen på 1 vecka. Från lite stickig i halsen till brakförkyld och så sista rycket i fredags när jag lät som en pojke i målbrottet. Och nu är jag som vanligt igen. Skönt! Så nu är jag på väg till jobbet.

Ha en bra dag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s