Ring ring

Igår gick jag till Thaisalongen på vägen hem. Det var en ny kvinna som masserade mig och j*klar vad bra hon va!! En av de bästa massager jag fått. Det var verkligen suveränt för min onda rygg.

Sen hem och babblade med Carina en stund innan Vår tid är nu började. Gillar den serien. Sen gjorde jag mig i ordning och på mig och läste ett tag innan jag släckte och somnade.

Mitt i natten vaknar jag av att hemtelefonen ringer! Kastar mig upp och svarar, livrädd. Tänker att nu är det nåt akut, dels för att det är hemluren, men framför allt för att det är mitt i natten. Har det hänt Pappsen nåt??

Men det hinner sluta ringa. Innan jag hinner tillbaks till sängen ringer det igen och nu svarar jag, men det är ingen där. Ytterligare en gång ringer det, från okänt nummer, men ingen säger nåt. Min puls är hög och jag har svårt att somna om. Ska jag ringa Pappsen? Men om det inte är han så skrämmer mitt samtal honom. Och om det är han så varför säger han inget? Jag ringde inte och till slut somnade jag om.

För att vakna en dryg timme senare av att det ringer IGEN! Inte heller nu sa någon nåt. Va fasiken är det om??

7 reaktioner på ”Ring ring

 1. Det är säkert lurendrejare utomlands som ringer, svara inte! Och kontrollera med ditt telefonbolag så du inte blir debiterad. Det hände min svärmor…

  Gilla

 2. Fan asså att bli störd mitt i natten så där 😦 Kunna slappna av sen liksom.
  Med största sannolikhet lurendrejare.

  Gilla

  1. Jag vet!! Hahaha!! Skulle avsluta den när jag böt leverantör, men så kostade det bara 25 kronor eller nåt att ha den kvar. SÅ då behöll jag den.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s