Gott

Jag satt en ganska bra stund i en skön soffa och läste och drack te på fiket. Sen satte jag mig på tunnelbanan och åkte till en restaurang där jag mötte Anita. Vi åt gott och babblade ett tag. Och undrade vad det var med personalen där. De sa ”vi” hela tiden; -Är vi nöjda här? -Vill vi ha nåt mer?

Vi?? Jag vet inte vad du vill, men jag vill det här. Jättemärkligt sätt att prata med gästerna.

Fick skjuts hem, och jag bara duschade och la mig sen och läste. Jag var så trött! Släckte 21.30 och somnade på en gång. Zzzzz

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s