Goda vänner

I centrum igår hade jag stämt träff med M. Vi letade svarta kläder till henne, eftersom hon tyvärr ska på begravning. Hittade en jättefin klänning på Indiska, som satt som om den var uppsydd till henne! Vi hade just sagt innan att vi sällan hittar nåt fint längre på Indiska, att de hade så mycket snyggt för några år sen men inte längre. Så där fick vi!  I en annan butik hittade jag en fin topp! Skulle absolut inte handla nåt, men den liksom ropade på mig… Ska ta en bild sen så ni får se! Sen gick vi och satte oss och åt middag. Satt länge och babblade och hade trevligt.

När jag kom hem så kollade jag på Riviera. Gillar den serien! Mobilen plingade till, M messade och frågade om vi har EuroJackpott den här veckan? Det var en hel massa miljoner i potten! Jag blev supernervös, tänk om den gått ut?! Men nä, vi är med! Så idag blir vi miljonärer!! 🙂

Den här veckan har jag umgåtts med flera av mina vänner, och varje gång jag tänker på mina vänner så känner jag mig så lyckligt lottad! Att jag har flera så fina och goa vänner!! Det är inte alla förunnat, så jag är verkligen så tacksam för det!

Idag börjar jag jobba klockan 14, så sovmorgon var bokad! Så himla skönt!! Kan jag ha nämnt nån gång att jag gillar sovmorgon?? He he!! Så nu har jag suttit med mitt kaffe och avokadomackor och har läst bloggar, scrollat genom Facebook och skrivit till er. Lugnt och skönt! Ska ta och vattna blommorna som jag ser verkar törstiga. 

Jag önskar er allihop en fin dag!!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s