Glömde nästan att gå hem

Idag slutade jag 14 redan. Men plötsligt när jag tittade på klockan så var hon visat redan 14.12. Oj då, sitter visst och jobbar över.. Fort som attan stängde jag ner alla program och plockade undan på skrivbordet. Det finns visserligen att göra, men jag går gärna hem när jag slutar.

När jag kommer hem har jag tänkt lasta in vinterdäcken i bilen och åka till drop in för att lägga om däck. Börjar bli dags för det, snart slår det till och är halt när man ska ut och åka.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s