Vilken kille, och Farsdag

Lillpudding for runt hemma hos mig igår och jag frågade vad han gör. Städar, svarar han. Han plockade i ordning i vardagsrummet, satte soffkuddarna fint och vek filten. I hallen ställde han alla mina skor fint. Alltså, hur go??

Sen satte han sig och kollade på nån serie på sin mobil. Och jag lagade en äppelpannkaka.

Men jag hade glömt att jag inte har nån malen kanel kvar. Attans!! Men den blev ändå god, fast det fattades kanel till äpplena.

Sen åkte vi mot Långtbortistan. Lämnade av Lillpudding hemma och plockade upp Systeryster.

Vi åkte förbi centrum och köpte fikabröd och Farsdagspresent från Systeryster och sen åkte vi till Pappsen.

Han var på bra humör och blev riktigt glad för sina presenter. En balansbräda från mig, och presentkort i bokaffärer från Systeryster. Vi har pratat om att han börjar få så dålig balans, han och jag, så det kan nog vara bra att träna balansen lite. Men jag sa åt honom att tänka på att hålla i sig i nån bänk eller vägg i början. Så han inte står på näsan!

Han vill köpa den sista boken i Milleniumserien för presentkortet. Kul att han direkt visste en bok han vill ha!

Hemma sen på kvällen så tog jag det lugnt bara. Kollade på Innan vi dör och drack kaffe.

Och nu måndag, ny vecka. Tjohooo!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s