Fixa med en del ”måsten”

Jag handlade middagsmat på vägen hem, sen bara in med det i kylen, grabba tag i bilnyckeln och ner till garaget. Fällde baksätet och bynglade in vinterdäcken och åkte till drop in-stället. Där var det ingen kö, så bara köra rakt in. 10 minuter senare var det klart! Hem igen, ur med sommardäcken och sen upp i lägenheten. Rev ur lakanen ur sängen och sorterade smutstvätt. I med en maskin, och vek torr tvätt. Sen lagade jag middag. Tärnade haloumi och stekte, lättcreme fraiche med vitlök och nån mer smak, hackad rödlök och majs, och så fullkornspasta till. Mums!

Kollade på TV och fixade med tvätt mellan varven. Bäddade rent och vek tvätt. Så skönt att få sånt gjort! Särskilt däcken!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s