Barcelona-träff

Efter jobbet igår skulle jag och Wilbur hem till Blidö. Mötte Wilbur på tvärbanan så vi hade sällskap.

Det är så underbart med vänner som känner en väl! När Wilbur och jag messade under dagen för att göra upp om när, var och hur för gemensam färd, så fick jag exakta angivelser av Wilbur. -Sitt långt fram i tåget, ta höger när du kommer ut. Älskar det!!

Blidö lagade supersmarrig lax till oss. Så vi åt gott och babblade en hel massa, så klart. Högt och lågt, allt möjligt. Och så mysigt att även träffa Blidös son, som nu är 13 år. Jösses vad tiden går! Wilbur och jag utnämnde oss glatt till att vara hans tanter när han föddes, så på dopet kom vi i hatt. Fniss!! Vi tar vårt (självutnämnda) uppdrag på stort allvar!

Idag fredag! Yeeeiiiiii!! Ha en bra dag, vänner!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s