Skön start på helgen

Eller ett skönt avslut på veckan, det beror på hur man ser det!
Jag var, i vanlig ordning, tidig så jag tog ett glas vin medan jag väntade på min vän.


Hon dök upp rätt snart och vi satt och babblade och hade trevligt. Hon hade varit på en intervju för ett jobb som hon gärna vill ha, så nu håller jag tummarna!! Vore kul om hon får jobbet. Det hade varit galet många sökande, så det var ju jättekul bara att hon blev kallad till intervju.
När vi hade ätit gott och babblat en hel massa så knatade vi hemåt. Hon bor precis bredvid där vi åt, och jag tog tunnelbanan hem till mig. Så lagom, att ses på vägen hem, umgås och äta gott och sen komma hem och det inte är sent. Det var verkligen perfekt!! Jag köpte mjölk och bröd på vägen hem och hade sån tur att paketutlämningen fortfarande var bemannad! Sen kollade jag på Skavlan när jag kom hem. Och så chattade jag lite med Carina.


I paketet jag hämtade ut var Cetaphilprodukterna jag fick med i prenumerationserbjudandet för Amelia som jag nappade på! Och nu var det även med en slags rengöringsborste. Får testa och se om den är nåt att ha, men Cetaphil vet jag är så himla bra!!
Idag lördag, dagen ligger framför mig som ett oskrivet blad. Så skönt! Jag stoppade in en laddning tvätt i maskinen när jag klev upp, och sen har jag suttit länge och ätit frukost och läst bloggar. Så skönt att inte ha någon tid att passa, bara ta det som det kommer. Me like!

Jag önskar er en bra dag!