Lyxmorgon

Anita messade igår och frågade om vi skulle gå och äta brunch idag. Och det ville jag gärna! – Vi går 9.15, sen blir det så mycket folk, skriver hon sen. 9.15?? Brunch??

Mitt svar blev, 9.15 är okej, men då heter det FRUKOST! Carina var med och båda Gudbarnen. Så mysigt och gott! Färskt nybakat bröd med gott kaffe till. Mums!

När jag hade skjutsat hem Carina så åkte jag och handlade lite. Och sen till Thaisalongen. Samma kvinna som sist var där och hon är baske mig den bästa massös jag varit hos. Stretchar och knådar på de ställen som både naprapat och massageterapeut sagt är mina problemställen. Så hon verkar absolut veta vad hon håller på med. Så nu känner jag mig visserligen lite mörbultad, men ändå bra! Underbart!

Nu ska jag läsa söndagsbilagorna.

Ha en skön söndag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s