Min handske

Jag kan tala om att en handske som blir dyngsur blir en aning hård sedan.

I lördags lyckades jag tappa en av mina handskar. Jag tog upp dem, men så kände jag att det inte var så kallt när jag kom ut. Så jag stoppade tillbaks dem i fickorna. Trodde jag… Kände senare att det var tomt i vänsterfickan.

När jag kom hem igen så höll jag utkik efter den, och den låg utanför porten. I spöregnet. Den var helt genomblöt. Tog 1 dygn att torka. Var inte så säker på om den alls skulle gå att använda sen, men det gör det! Som sagt, lite hård, men använder jag den lite tror jag den mjuknar.

Tur ändå att jag hittade den!

4 reaktioner på ”Min handske

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s