Hungran

Igår på väg hem från jobbet var jag SÅ hungrig! Direkt när jag kom hem värmde jag på mat och satte mig framför TV:n och åt.

Fastnade i en dokumentär om Harvey Weinsteen. Vilket praktarsle den mannen är!! Och massor av folk har vetat i massor av år. Så vidrigt!

Jag hade inte tänkt se hela, men kunde inte stänga av. Så jag kom i säng lite senare än jag borde, men ibland får det bli så.

Vaknade faktiskt ändå före klockan, men endast på grund av att jag drömde att jag var hemma hos mommo. Och när jag var där så kom jag på att jag liksom glömt bort att hälsa på hos henne, för hon var på ett hem. Och då kom jag på att nej, visst ja, hon lever inte längre. Då vaknade jag, hade en så otäck känsla i kroppen. Jättemärkligt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s