Vanans makt

Jag hade ju tänkt gå lite i stan igår när jag slutade jobba tidigt. Men…. När jag kom till T-centralen, där tanken var att jag skulle gå av och sen gå upp från tunnelbanan, så går jag som jag alltid gör och bara byter tåg!! Inte förrän vi åkt några stationer inser jag vad jag har gjort. Suck….

Så jag gick en sväng hemma i centrum i stället. Bara kollade runt lite, köpte inget. Sen knatade jag hem och fixade lite innan jag la mig i soffan och kollade på Systrarna Graaf, Housewifes in Beverly Hills och en massa annat mycket se-värt. 😉 

Idag börjar jag 10.45 så ännu en sovmorgon! Och lugn frukost! Så skönt!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s