Skavlan med systrarna Graaf

Hann precis hem, missade första minuten bara, för att se Skavlan med Magdalena och Hannah igår. De var bra! Men alltså den där självutnämnda och självgoda gurun?? Nää, honom kunde de ha skippat att ha med! ”Man väljer själv vad som händer inuti ens kropp. Vill du vara frisk??” Så alltså får man skylla sig själv om man mår psykiskt dåligt eller blir sjuk. Du valde fel! Så hemsk syn! Nästan så man hoppas att han ska bli sjuk själv. Så får man se hur han förklarar det!

Sen den kvinnan som nu var brandkapten (tror jag det hette, brandman och chef). Vilken skön människa! Levt som hemlös och tagit sig så långt! Hon var fantastisk!

När Skavlan var slut så letade jag bland kanalerna för jag ville se Mother Father Son, men kunde inte hitta det. Till slut googlade jag, och det går visst på lördagar. He he!! Hade precis för mig att det går på fredagar efter Skavlan. Jag vill ju absolut inte missa nåt där Richard Gere är med! Även om han spelar en skitstövel…

Jag måste ligga konstigt ibland på nätterna för ett par gånger har jag vaknat och har ont i höger axel och arm. Inatt vaknade jag igen av det, och hade ganska så rejält ont! Det går som tur är över efter ett tag, men jag undrar hur jag legat? När jag vaknar så har jag redan bytt ställning och ligger på rygg. Och på rygg brukar jag nog aldrig ligga och sova. Och inte borde jag kunna få ont i axel och arm av det heller. Ett mysterium, indeed!

 

3 reaktioner på ”Skavlan med systrarna Graaf

  1. Jag har fått väldiga problem m en axel o arm av mobilblippandet. Typ skriva o spela o överlag blippa. Men det kan förstås också vara sängen

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s