Fira Lillpudding

När Lillpudding och jag var i centrum och köpte hans födelsedagspresent(er) för 2 veckor sedan så ville han ju så gärna ha dem direkt. Jag sa att nix, de skulle han få på kalaset. -Men jag vill ju ha kläderna på mig på kalaset, svarade han då. Så då lovade jag att komma innan kalaset började så att han skulle hinna ta på sig dem innan resten av gästerna kom. Det tyckte han var bra!
Igår var det kalasdag, och på morgonen ringer Lillpudding. -Visst ska du komma tidigare än de andra gästerna idag? Jag sa att det skulle jag, det hade jag ju lovat. -Hur dags kommer du då?? Lillskrutt, han såg verkligen fram emot att få sina kläder!
När han kramats länge, länge, när jag kom så tog han sitt paket och sprang upp till sitt rum och bytte om. Och han var så fin i sin nya outfit!


Storpudding var så klart oxå med och firade sin bror. Goa ungar!


Systeryster hade bakat smarriga kladdkakor, saffransbiscotti och chokladbollar.


När vi kalasat färdigt så åkte jag förbi pappsen (han hade som vanligt lämnat kalaset tidigt) och spanade in hans adventssmyckade balkonger. Han hade satt upp ljusslingorna, men skulle vänta med att tända dem till advent. -Eller i alla fall 1 december, som han sa. Det var första året efter att Styvmor dog som han kände att han ville sätta upp dem. Det var så fint på hans båda balkonger!
Sen lämnade jag Långtbortistan och åkte hem till Carina. Vi satt och babblade ett tag och hade trevligt! Otroligt att tänka sig att vi känt varandra i nästan 50 år! Nästan hela livet. Otroligt!
Igår skulle jag äntligen se Mother Father Son, nu var det ju lördag! Men… Det kom ju inte igår heller?! Alltså måste det ha varit sista avsnittet förra lördagen. Va fasiken då, det fattade inte jag. Suck…..