Det som göms i snö

Jag har börjat se en serie på Viaplay, Det som göms i snö.

Den är så bra!!! Jag kan inte sluta titta, ser flera avsnitt efter varandra. I lördags var klockan nästan 02 innan jag gav upp. Och igår såg jag oxå flera avsnitt. Som tur är blev jag så frusen så jag bestämde mig för en varm dusch efter några avsnitt. Och då kom jag på att Innan vi dör skulle börja om en stund. Så då såg jag det innan jag gick och la mig.

2 reaktioner på ”Det som göms i snö

  1. MotherFatherSon verkar gå på kanal 7, där hittade jag lördagens avsnitt igår på play… så den är inte slut ännu.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s