Frusen

Hua, idag har jag varit så kall, hela dagen! Tog på mig ponchon jag har på jobbet, och har suttit och blåst på fingrarna som varit iskalla.

Tvättat händerna i varmt vatten och hållit i den varma kaffekoppen som om livet hängt på att ha den in ett stadigt grepp.

Nåja, jag lär snart bli varm så det räcker… Jaja och jag ska ju börja träna idag. Curves stänger, så nu har vi köpt kort på SATS. Tanken är att gå på pass, men eftersom vi båda är en aning jättemycket otränade så sa vi att vi går några gånger själva på gymmet först för att komma igång. Pust och stånk, jag lär bli helt slut direkt. Men det känns bra att komma igång igen nu!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s