Jobbar kväll

Igår såg jag på Systrarna Graaf på Viaplay och alldeles ensam hemma skrattade jag högt. De slog upp ett tält. Som svävade ovanför marken i vinden!!! 🤣🤣🤣 Såg sjukt kul ut!!

Sen kollade jag på Det som göms i snö. Snyft! Nu har jag sett alla avsnitt. Jag hoppas det kommer fler! Den serien var verkligen bra! Och så kul att se Robert Gustafsson i en seriös roll. Som han dessutom gör skitbra! Att han är suverän som komiker vet man ju, så det här var kul att se.

Idag blev det inga avokadomackor till frukost. Var med Jaja in i mataffären igår, men tänkte inte på att jag behövde köpa det. Suck… Saknar mina mackor nu. Men, men, jag överlever. Sitter kvar vid frukostbordet och läser bloggar. Men mitt i allt på datorn av. Och när jag ska sätts på den igen så installeras några uppdateringar, så nu skriver jag på mobilen.

Datorn kanske tycker att jag bör resa mig från bordet och ta tag i nåt som behöver göras?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s