Städ-Sivan

När jag hade scrollat klart på nätet idag så plockade jag undan lite hemma. Fick bland annat syn på skostället i hallen…

Insåg att det kanske var dags att lägga undan flipflopsen. Och så ställde jag undan lite andra sommarskor när jag ändå höll på. Sen tog jag ett varv med dammsugaren i hela lägenheten.

Inga lövbitar och inte en hög med skor innanför dörren! Kommer tro att jag gått fel när jag kommer hem ikväll.

Sen skurade jag toan och handfatet innan jag duschade. Så nu är det hyffsat städat hemma till advent. Skönt!

På väg till tunnelbanan såg jag att de sålde en ljusslinga som jag kollat på tidigare, på extrapris nu! Så jag slog till! Ska sätta upp den på balkongen när jag kommer hem ikväll. Det är så himla mörkt och tråkigt där nu! Bra när man lyckas hitta sånt man ändå tänkt köpa till nedsatt pris! Och så fick jag återigen användning för shoppingkassen jag köpte i Barcelona! Har alltid den i ett av alla fack i handväskan så den är oftast med. Och då behöver jag inte köpa en kasse när jag handlar. Så himla bra!

2 reaktioner på ”Städ-Sivan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s