Nöjd

Både Jaja och jag körde ändå på bra igår, trots att vi båda var så sjukt trötta. Och ingen av oss nämnde ens att vi skulle skippa träningen! Så jag tycker faktiskt att vi gjort bra ifrån oss den här veckan! Jag är nöjd.

Som om jag inte redan har svårt för morgnar.

Jag har hört att de sagt att det ska komma snö. I helgen. Och helgen började tydligen redan i natt… Jag hade hoppats att det inte skulle komma snö just i Stockholm. Eller i alla fall inte i den del av Stockholm som jag bor i. Men jo då, det snöar, och måste ha gjort det hela natten. Och inte nog med att det snöar, det blåste rätt rejält oxå. Så mysigt att ge sig ut i!! INTE!!

Men ha en bra fredag då!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s