Färdig!!

Hittade julklappar till alla jag hade kvar att köpa till igår!! Ska bara köpa nåt litet till, till Lillpudding. Så himla skönt! Kände mig supernöjd när jag var klar!

Gick och åt middag, sen åkte jag hem till Carina och fikade och babblade. Carina har gått ner en massa i vikt så hon provade en massa kläder som hon inte kunnat ha innan, och hon var så fin i dem! De satt perfekt nu, utom några som var alldeles för stora.

När jag kom hem så drog jag ur sladden till TV-boxen i sovrummet. TV:n där har ju inte funkat på ett bra tag och jag har testat att stänga av boxen innan och sen sätta på den igen, men det har inte hjälpt. Så jag har trott att det är TV:n som pajat. Letade efter nån billig igår när jag var hos Carina, men hittade ingen som var tillräckligt billig för snåljåpen (jag alltså) trots att det var Black Friday. Och det var tur…

När jag skulle gå och lägga mig så satte jag i sladden igen och testade att sätta på TV:n. Och, se på sjutton, nu funkade den!!! Höll fasiken på att tappa hakan helt, hade verkligen inte trott att den skulle funka. Blev så glad att jag inte kunde stänga av, utan började titta på nåt bara för att jag kunde. Ha  ha ha!

Direkt när jag vaknade idag så sorterade jag smutsvätt i hallen, och kastade in en maskin med mörkt. Behöver rena svarta trosor, det börjar sina i lådan. Nästa sommar ska jag köpa, ännu, fler i Arboga på Pops. De är de bästa trosor jag nånsin haft! Vill knappt ta på mig de andra jag har nu sen jag börjat ha dem.

Nu ska jag klättra upp i överskåpet och ta ner adventsstakarna. Bilder kommer senare. 🙂

6 reaktioner på ”Färdig!!

  1. Redan Färdig med dina? Jag har knappt börjat. …. Behöver en hel hög till. Eller iaf minst 6st till. Om alla bara ska ha en var……

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s