Zzzzz

Jag var SÅ trött igår. Vi skulle iväg med jobbet på kvällen på roligheter, men jag avbokade faktiskt. Tråkigt att missa det, men jag orkade verkligen inte. Jag slutade dessutom redan 14.15 så jag hade haft några timmar att slå ihjäl innan det började.

Så jag hämtade ut Storpuddings julklappar som kommit och var på apoteket. Sen knatade jag till Thaisalongen och fick 1 timmes massage. Alltså, det var så himla skönt! Jag kunde verkligen slappna av.

Sen hem och åt och kollade lite på TV. Strax efter 20 flyttade jag in i sängen, och satte på TV:n där, men innan 21 så släckte jag och somnade. Jag behövde verkligen sova och även om jag gärna hade haft kul med kollegorna så tror jag att jag gjorde rätt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s