Lördag förmiddag

Igår mötte jag en vän i centrum efter jobbet. Vi år godaste sushin och satt och babblade ett tag. Så mysigt att ses, bara prata och umgås och varva ner efter jobbet. Sen kikade vi en stund i affärer innan vi skildes åt och var och en gick hem till sig. En ganska så perfekt fredag, måste jag säga. Både hänga med en vän, och ha lugn hemmakväll.

Kollade på Skavlan när jag kom hem. Sen var det baske mig inget mer som var nåt att se. Kollade efter nåt på Viaplay och började titta på Empire, som jag ju kollade på för cirka 1 år sedan. Då gillade jag ju den serien, men nu tröttnade jag snabbt. Måste hitta nån ny serie, på Viaplay, som jag kan följa. Babblade med Carina i telefonen ett tag, och så spelade jag WordFeud med henne och Miald. Jag måste vara masochist, för jag förlorar 9 gånger av 10. Ha ha ha!

Efter att jag zappat runt en stund utan att hitta nåt värt att se, så gjorde jag mig i ordning och kröp i säng i stället. Läste ett tag och sen släckte jag och somnade vid 00. Vaknade och såg att det var mörkt så jag somnade om. Vaknade igen och det var mörkt, kollade på klockan och hon var bara 7, så jag vägrade. Låg och försökte somna om men till slut kollade jag på klockan igen. Eeeehhh…. Jag hade nog sovit, i alla fall. Nu var hon 9.40! He he!! Så då skuttade jag eller hur! ur sängen och gjorde frulle.

Nu har jag ätit mina avokadomackor, kaffet är urdrucket och jag har koll på omvärlden (det vill säga, jag har läst bloggar och Facebook….) så nu är jag redo för dagen!

Vad ska ni göra idag?

2 reaktioner på ”Lördag förmiddag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s