Lazy söndag

På vägen hem från Systeryster stannade jag till hos Pappsen och fikade. Mysigt att ses! Vi satt och babblade en stund och pratade om julen bland annat. Han var på bra humör och hade städat hemma innan jag kom. Så skönt att se att han tar hand om sig och att han håller så fin ordning hemma nu när han är själv.

Sen satte jag mig i bilen och åkte hemåt från Långtbortistan. Väl hemma så stannade jag i centrum och handlade, och sen hem. Fixade lite att äta och så mot soffan med mat och söndagsbilagor. Sen kom jag visst inte därifrån förrän det var dags för sängen…. Väntade på att en kompis skulle höra av sig, vi hade bestämt att ses och jag ringde men fick inget svar. Så jag gjorde ingenting alls, bara läste och kollade på TV. Spelade Quizkampen med Systeryster. Och WordFued med Miald. Så viss kontakt med andra hade jag ändå från soffhörnan.  😉

Idag jobbar jag 12.30-19, så sovmorgon. Och ändå inte jobb ända till 20. Lite lyxigt, så här på måndagen!

2 reaktioner på ”Lazy söndag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s