Underbar kombo

Mötte Jaja på SATS igår efter jobbet. Jag var så opepp, men vi körde på bra. När man ändå är där så kör man ju! Så bandet som uppvärmning och sen ett gäng maskiner. Phu!!

Sen hem och äta och kollade lite på Nobelmiddagen. Jag vill alltid se klänningarna, men sen är en del intervjuer alltid intressanta oxå.

Duschade och sen i säng. Men jag tror jag har vaknat en triljard gånger i natt! Undrar om det är månen? Förr märkte jag aldrig av sånt, men nån gång på senare år har det nog 17 varit de nätterna jag sovit oroligt.

Dessutom så har det blåst halv storm, så fönstren skallrat. Plus att det sen oxå började smattra mot fönsterbläcken av regnet. Bästa förutsättningarna för att sussa gott, alltså. Inte!

Och när jag kom ut nu på morgonen. Underbart att knata i regn och dessutom kraftig blåst. Regnet kommer alltså från alla håll! Så himla mysigt…. Regn och vind, värdelös kombo.

2 reaktioner på ”Underbar kombo

 1. Ibland funderar jag på om jag inte ska ha en hund.
  I morse var jag väldigt glad att jag inte har hund.
  Eller jobb.

  Gilla

  1. Ja, såna här dagar är man glad att slippa hundpromenader! Men jag är ändå glad att jag har jobb, trots att det innebär att jag måste ut i ovädret.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s