Träningsvärken lär komma som ett brev på posten

Jaja är en tuffing, hon körde så hårt igår att hennes ben var som gelé! Jag körde oxå på bra, men var inte i behov av rullstol när vi skulle därifrån.

Men jag tror att träningsvärk lär smyga sig på under dagen. Ben, armar, rygg. Ja, och mage. Vi kan väl sammanfatta det med ”kroppen” helt enkelt?!

Hemma så tog jag fram lite att äta och slog ner baken i soffan. Inget särskilt att se på TV så jag hamnade framför Hela Sverige bakar. Det var finalen, med 3 deltagare kvar. Jag har alltså inte sett ett enda avsnitt innan. Jag blev så förvånad, det var 2 kvinnor och så en tjej som såg ut att vara kanske 15. Max, kanske lite yngre. Men så när de pratade med henne så kom namn och ålder upp. Hon var 27!! Jag hade aldrig gissat på att hon var över 20!

Härligt väder, idag med! Faktiskt bättre än igår, i alla fall, för det är inte halv storm. Bara regn.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s