Myslördag

Från ishallen åkte jag direkt hem till Anita. Vi fikade och babblade ett tag. Sen skrev vi inköpslista och jag åkte och handlade. När jag kom tillbaka stod hon i köket. Iklädd regnrock!?! -Eeehh, vad ska du laga som kommer skvätta så ett förkläde inte räcker??

Men det visade sig att hon varit ut i trädgården, i spöregnet, och sågat ett nytt snitt i julgranen.

Vi åt kycklingtortillas och drack vin på kvällen. Och kollade på film. Myskväll!

Jag sov kvar så vi åt frukost tillsammans innan jag rullade hemåt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s