Vår tid är nu

När jag kom hem igår så satte jag mig med middagen och kollade på sista avsnittet av Vår tid är nu. Sen var det inget mer att se på nån av kanalerna, så jag duschade och la mig och läste.

Huvudvärken var kvar, men bara lite. Däremot så hade jag ångest igen. Fasiken, varför håller den på så här? Så jag har sovit oroligt igen, vaknat en triljon gånger. Så självklart kom jag inte ur sängen när klockradion satte igång. Slumrade och sov vidare. Tills det plötsligt blev tyst, och då vaknade jag ordentligt. Hoppsan, då hade radion babblat i 1 timme, så den stängdes av! Så det blev att skynda på, JÄTTEMYCKET! Men jag lär ju bli sen till jobbet. Och det är det värsta jag vet!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s