Ledig förmiddag

Självklart sovmorgon, när jag jobbar sent. Sen frukost i lugn och ro framför datorn.

Och den lilla knoppen ser faktiskt ut att leva ännu.

Sen öppnade tomteverkstan.

Slog in några paket och rimmade! Sen knatade jag upp till centrum och lyckades hitta tändargas. På Clas Olsson, så klart! Jag har letat efter det, men inte hittat. Så sa Carina att det finns på Clas Olsson, och det stämde ju bra! Sen hämtade jag ut ett paket innan jag åkte till jobbet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s