Jobba sent

Ofta när jag slutar 20 och alltså är hemma först vid 21 så börjar jag 7.45 dagen efter. Men inte idag! Så när jag kom hem igår kunde jag i lugn och ro äta middag (ja, en aning sent… Men jag valde att inte ta med maten till jobbet för jag ville äta hemma) och sen se på TV en stund.

Inte för att det direkt var så mycket att se på TV. Jag spelade WordFeud och Quizkampen samtidigt med Carina, i alla fall och det var trevligt! Sen la jag mig och läste istället.

Idag vaknade jag av klockradion klockan 8 (fast först hade jag vaknat nån gång i ottan av granntjejen…) och lyssnade en stund på radion innan jag masade mig ur sängen. Ut i badrummet och tämjde håret och sen mot köket. Hade 2 avokadosar så jag kände att självklart blir det avokadomacka till frukost!

Det blev det inte… Den första som jag delade på var helt brun inuti. Blä! Den andra var möglig!! Trots att den kändes hård, så jag var tveksam till om den inte var tillräckligt mogen. Jätteblä! Så det blev till att äta macka utan avokado idag. Ska köpa nya efter jobbet idag, så jag har i helgen.

Jag har hört att det ska gå att skaffa avokadoförsäkring. På riktigt så ska det tydligen finnas! Och i mitt fall vore det kanske en bra idé? Hur många avokadosar har jag inte slängt??

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s