Träningsvärk

Idag har jag fått mer och mer träningsvärk. I armarna. Först i triceps och sen även biceps. Jag hade trott att jag skulle få träningsvärk i magen, och ryggen, men där känner jag faktiskt inget.

Men det är ju bra att armarna fått sig en omgång! Hittade tyngre hantlar sist. De andra gångerna har jag haft en för lätt, men det har inte funnits 1 kg tyngre utan då har det varit flera kg tyngre och det har inte gått. Men nu vet jag att det finns, och att de var perfekt så nu kommer jag köra med det. Tills jag kan byta till tyngre.

Nu har jag jobbat klart för idag. Så skönt att det är helg!! Mot hemmet!! Trevlig helg, på er!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s