Slut som artist

Ja, nu har jag väl aldrig varit artist. Så, då är det ju ändå sant! Eller?  Hur som helst, vad vill ha sagt är att jag var H E L T slut när jag kom hem efter 19 igår kväll. Så jag bara dukade fram att äta på soffbordet och sen blev jag kvar i soffan resten av kvällen. Tittade på TV, men jag minns fasiken inte vad jag såg, så det var uppenbarligen inget särskilt bra.

Nu ska jag skriva en inköpslista för att sedan baka limpor, och det jag ska ha med till julbordet. Och sen mot centrum för mysfika med M och sen handla. Helgen kommer ägnas åt julförberedelser, som att baka och slå in julklappar.

Har ni fullt upp inför jul, eller är ni klara med allt?

2 reaktioner på ”Slut som artist

  1. Brukar vara klar i typ okt m julklappar.
    Men i år 🙄 Ska inhandla de sista på måndag… på Gekås 😂😂
    Familjen (3 stora döttrar m respektive+ barnbarn) ses dock inte förrän 29:e i år så det är lugnt m paketinslagningar.
    Maten fixar vi till oss två imorgon. Lite Jansson o köttbullar. Resten köper vi

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s