När man ändrar på planen

Igår hämtade jag dramaten i garaget och så tog jag med M’s julklappar och inköpslistan och knatade till centrum. Började med att träffa M på fiket. En bamsekram och sen fikade vi. Och babblade. Och babblade lite till! Jösses, vi har ju bara hörts nån gång på telefon och på sms på J Ä T T E L Ä N G E! Så vi hade en massa uppdämt babbel i oss!

Jag fick en fin påse med mina julklappar i av M. En jättefin kjol och ett par söta julörhängen.

När vi ändå kände att det kanske var dags att gå, så frågade jag om M kollat i alla julmarknadsstånd på torget och det hade hon inte. Så jag föreslog att vi skulle titta lite innan vi skiljdes åt, jag för att handla. -Men du vill inte åka med hem till Dotterns nya hus då, frågade M då. Hon skulle ta bussen dit, L var redan där. Hmmm, jaaa, varför inte? Så vi handlade det jag skulle ha och sen knatade vi hem till mitt garage och hämtade min bil och åkte dit. När vi kom var det bara MochL’sdotterssambo hemma. En av tjejerna var ute och lekte med MochLsson, L och MochLsdotter var på Ikea och köpte förvaringsmöbler och hade med sig den andra tjejen. Så vi gick husesyn i lugn och ro och tog en fika. Jättefint hus, kommer bli kanon när de kommit i ordning.

Efter en liten stund kom MochLsson och En av tjejerna hem och hon kramades länge, länge med mormor och sen skulle vi 3 leka på hennes nya rum. Så M och jag var bebisar som hon nattade och gav mat. 🙂 Sen kom resten av familjen hem.

MochLsdotterssambo och jag hjälptes åt att sätta ihop en Elfa… Ja, en sån där som man sätter trådbackar i som går att dra ut. Sen var jag hantlangare åt MochLsson som monterade ett vitrinskåp. Det var fasiken knepigare än man kunnat tro! Fasiken vad vi pillade och fixade för att få glaspartierna rätt. Det var som att de buktade, för det var hela tiden i 2 hörnor som det glipade! Morr!! Men tillslut så!

De beställde hem thaimat som vi pausade och åt av allihop. Gott och välbehövligt! Sen skulle jag åka hem och packa upp mina matvaror som jag hade i dramaten i bakluckan. Klockan 21 var jag hemma… Ja, då satte jag inte igång med något alls. Så idag får jag sätta fart!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s