Juldagsmys

När vi hade ätit frukost ihop, hela familjen, så packade vi in övernattningsväskor i bilarna och jag åkte hem till Systerysters familj. Svågern frågade innan vi på oss om jag inte ville hänga med dem på juldagen, och sova kvar. Så klart jag ville!!

Vi tog en ganska rask promenad innan vi bara slappade framför TV:n. Och spelade spel med Puddingarna. Så mysigt!

Systeryster och Svågern sa att de ville ha en dag på stan idag. – Ja, ropade Lillpudding!! -Då kan vi hänga med dig! Och vem kan motstå det? Inte jag. Så idag har Puddingarna och jag spelat minigolf och ätit lunch i centrum. Så mysigt!!

Nu har jag landat hemma igen efter ännu en mysig jul med familjen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s