Hemmakväll

När jag kom hem igår så bara slappade jag. Först slängde jag kartonger och julpapper i återvinningen. Sen släppte jag helgväskan i hallen, fixade lite att äta och så damp jag ner i soffan.

Efter att ha sovit 1 natt hos Pappsen, 1 natt hos Bror och 1 natt hos Systeryster så var det rätt skönt att krypa ner i min egen säng igår. Men ändå hade jag så svårt att somna. Jag var inte det minsta trött! Men eftersom jag ska jobba idag och jag börjar 7.45 så var det liksom inte mycket att välja på… Så jag låg kvar och vred mig. Somnade ju till slut, men har vaknat urton gånger. Ja ja, det är bara idag, sen ledigt i 2 dagar igen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s