Funderar

Igår gjorde jag som jag skrev, bara slöade hemma på kvällen. Kollade på TV och babblade med Carina i telefonen. Och spelade Quizkampen och WordFeud. Så skönt att bara ta det lugnt och slappa.

Idag vaknar jag till sol och blå himmel. Har läst bloggar och kollat på Facebook medan jag åt frukost. Och nu sitter jag och funderar över året som gått.

Vad har varit bra? I stort så har det varit ett bra år. Och tänker jag på vad som varit/är viktigt så fastnar jag ALLTID för relationer, familj och vänner! Alltid!! Det är det enda som verkligen är viktigt!

Jag har några nära som haft ett riktigt skitår. Och det gör mig så ont. Det är inget som någon kan fixa och ta bort det jobbiga, tyvärr. Varken de själva eller någon annan. Så det enda jag kunnat göra är att lyssna, finnas där och stötta så gott det går.

Har då och då på senaste tiden känt att det kanske är dags att sluta blogga. Har inte haft något att skriva om, tycker jag. Hur kul är det att gång efter annan skriva/läsa om att jag slöar i soffan? Jag lever ju inte något superspännande liv, liksom. Å andra sidan så har det ju aldrig varit min ambition att det ska vara annat än om min vardag i bloggen. Ja, ja, just nu känns det skoj att blogga igen, så jag fortsätter ett tag till.

Jag brukar aldrig ge nyårslöften, och jag har inte heller några särskilda planer eller mål för 2020. En önskan är att det ska bli ett bra år, för mig och de mina. Jag hoppas, VERKLIGEN, att det blir ett bra år för de som haft ett skitår 2019!!

Med det sagt så vill jag tacka er för att ni hängt med mig i år, och jag hoppas ni följer med mig in i 2020! Jag önskar er ett Gott Nytt År!!!

 

12 reaktioner på ”Funderar

 1. Jag är glad att du fortsätter och jag följer med dig under 2020 så länge du vill.
  Gott Nytt År!

  Gilla

 2. Snälla rar du, jag gillar dina bilder av dina avocadomackor och dina berättelse om tvätten och jobbet och dina fina vänner. Önskar dig ett riktigt fint nytt år!

  Gilla

 3. Jag önskar dig ett Gott Nytt År! Snälla, fortsätt med ditt bloggande så länge som det inte är en belastning för dig. Så här är livet för de flesta, inklusive mig, inte så flashigt utan en stilla lunk. Du skriver ju roligt om vardagslunken 😊😍

  Gilla

   1. Tackar!! För set mesta tycker jag ju att det är kul. Men det var en period när jag inte hittade riktigt vad jag skulle skriva eller tyckte att det blev så kul, det jag skrev. Men just nu flyter det på igen!

    Gilla

 4. Jag hänger med. Så klart. Jag tycker din blogg är så ”behaglig”. Låter kanske tråkigt, men jag tycker din blogg behövs.
  Man blir glad av alla möten med människor som du har.
  Alla barn och barnbarn som inte är biologiska, men ni visar att det inte är viktigt.
  Hur härligt är inte det?
  Jag önskar dig Gott Nytt 2020 och håller tummarna att det blir det bästa ever.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s