Gott nytt år!!!

Jag firade, som de flesta år, nyårsafton med M, L och deras dotter med familj. Vi behöver liksom inte bestämma, säger ingen nåt annat så är vi tillsammans. I mysbrallor eller i finklänning, vilket man trivs bäst i.

Vi hade knytis, och jag skulle fixa marängsviss. Så jag kokade min mormors chokladsås.

Jag plockade upp L’smamma och så åkte vi till MochL’sdotter i nya huset. Vi åt hemgjord skagenröra till förrätt, oxfilé med potatiskaka och bea som huvudrätt och så marängsviss till efteråt. Mmmm!

Jag läste högt en stund för tjejerna och M och jag blev bjudna på fila på en av tjejernas rum. Hon älskar att ”laga mat” på sin spis på rummet.

Jag tänkte på det som Py skrev i sin kommentar till förra inlägget. Jag ser M, L och deras barn och barnbarn som min familj. Och Anitas familj med DrGudsonen och Nästangudsonen. Och Carina. Vi har vuxit upp ihop, sprang ut och in hos varandra och våra föräldrar umgicks. Vi hör ihop, på olika sätt!