Rapport från Snorstad

Jaha, här snoras och rosslas det. Försökte vänta med att ta nässpray tills jag skulle lägga mig igår, men jag gav upp till slut. Så jobbigt att bara kunna andas genom munnen!

Låg i soffan och kollade på massor av avsnitt av Brothers & sisters igår. Den serien är riktigt bra! Kom inte i säng förrän efter 1 nån gång. Sen vaknade jag vid 7 av att nässprayen slutat verka så jag kunde knappt andas. Upp och sprutade näsan, drack vatten eftersom munnen var snustorr och så toa innan jag ramlade i säng igen. Efter en stund släppte täppan och jag somnade om. Så skönt!

Det blir till att bara ta det lugnt och försöka vila bort förkylningen idag. Jag hade velat åka och köpa ny soffa i helgen! Min gamla är så slut! Nedsutten och anskrämlig. Cirka 20 år gammal, så det är ju ändå rätt okej att dumpa den nu, tycker jag nog. Men, jag avvaktar och ser om jag kanske tar mig ut imorgon. Jag har spanat in en jag vill ha, ska bara kolla på den i verkligheten och kolla tyger.

2 reaktioner på ”Rapport från Snorstad

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s