Kulmen?

Vågar jag hoppas på att det var kulmen på sjuka igår? Fy 17 vad jag var risig!! Ont i hela kroppen, mest lår och rumpa, rosselhosta och helt igenkorkad näsa. Och rösten, ska vi inte prata om… Carina sa att jag måste sluta dricka så mycket whiskey och röka en massa cigarrer.

Gjorde inte ett smack mer än låg i soffan och kollade på TV. Orkade verkligen ingenting. Varken att laga eller äta mat. Yoghurt och mackor hela dagen. Yyyeeeiii, vilken kosthållning.

Idag har jag i alla fall tagit ur sängkläderna och slängt in i tvättmaskinen. Kände att jag vill ha rent i sängen nu. Och om jag orkar så ska jag ta bort adventsljusstakarna idag oxå. Börjar tröttna på dem!

Ska känna efter idag hur läget är, jag hoppas att jag ska kunna jobba imorgon. Men då måste jag ju orka stå på benen…. Och inte snyta mig var femte minut…. Så vi får se.

2 reaktioner på ”Kulmen?

  1. Usch och fy. Klarade mig med undantag för starten förra året helt utan förkylning. Håller tummarna för att fortsätta den vägen. Häller tummarna även för att du ska vara på bättringsväg nu.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s