Så där bra idé

Vems idé var det att jag skulle jobba idag?? Kan väl inte ha varit min…

När jag kommer till jobbet så är jag schemalagd att svara i telefon hela dagen, för en gångs skull. Så jag kopplar upp mig, och första samtalet går galant. Jag är skitnöjd och tar glatt nästa samtal! Det går hyffsat. Men efter varje samtal hostar jag mer och mer. Tillslut hinner jag knappt avsluta samtalet innan jag hostar så lungorna är på väg upp! Alltså, hemma hostade jag ju inte så mycket? Men där var jag ju mest tyst, å andra sidan. Ingen att babbla med….

Fick be en av cheferna att få byta arbetsuppgift, så det blev att besvara mejl i stället. Det gick väldigt mycket bättre! Men fy vad jag är trött nu! Men om det beror på förkylning eller att jag har vänt tillbaka dygnsrytmen, det vet jag ju inte…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s