Bla bla bla, blablablabla

Hoppas inte det finns dolda kameror hemma hos mig. Eller, ännu värre, dolda mikrofoner! För jag går (eller ja, sitter mest just nu) omkring och pratar om allt och inget. Helt för mig själv. Och inte för att jag har nåt särskilt att säga, direkt. Nä, ganska svårt till och med, att komma på vad jag ska säga.

Så då kan man ju fråga sig vad f*n jag håller på med?? Jo, för idag jobbar jag 15-20. När man jobbar kväll så är man satt på att svara i telefonen. Inget annat, i alla fall inte de sista timmarna. Och mitt schema som det såg ut igår, var telefon hela den tiden idag. Och vi vet ju hur bra det gick när jag började prata igår… Inte bra alls! Så idag testar jag rösten hemma! Men, so far so good! Även hostan verkar bättre nu! Så jag är envis som en åsna och går och jobbar idag med! Behöver fortfarande nässpray när jag ska sova, för det korkar igen när jag lägger mig ner, men annars har jag inte behövt det på 2 dagar.

I fredags när jag släpade mig hem så hade jag fått en avi att jag hade ett paket att hämta i centrum, men jag gick ju inte utanför dörren på hela helgen. Så igår hämtade jag ut det. Och det var julklappar från Kris och Sara i Chicago!! En sån där rund halsduk, som är som ett stort O. Och en liten börs och ett så vackert armband. Thank you, Kris, I love it!! Jag vet att hon läser bloggen ibland, och att hon förstår en del, men ibland låter Google translate översätta. Och det blir inte alltid helt rätt, men det kan bli kul!

Nu tror jag att jag ska ta och plocka undan adventsljusstakarna. Det hade jag ju tänkt göra i helgen, men då blev ju INGENTING av. Minst sagt… Så när jag bara har avslutat kaffet så ska jag försöka lyfta på rumpan och ta tag i det. Så trött på dem nu! Stakarna, alltså. Inte rumpan.

Åh, just det. Igår kväll när jag kom in i badrummet för att borsta tänderna så höll jag på att rygga tillbaka när jag fick syn på mig i spegeln. Näsan flagar…. MYCKET! Herre gud, som jag såg ut! Pillade bort så mycket jag kunde, och sen smorde jag med Idominsalva. Kan fasiken inte gå ut så, flagorna hade fladdrat i vinden!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s