Drama bland mina nya bästisar

Familjen Walker hade en dramatisk kväll igår! Samtidigt som Kittys och Roberts son föds får Robert en hjärtinfarkt. Jösses, ni förstår ju att jag inte kan svika dem och bara gå och lägga mig då, eller hur? Jag måste ju finnas där för dem då!

Ja, så idag är jag lite trött.. Men jag har goda nyheter, Robert överlevde, barnet mår bra och själv sov jag utan nässpray i natt! Höll på att ge upp ett tag, men flämtade vidare och faktiskt så la sig täppan efter ett tag, så pass att jag somnade och sov sen hela natten. Yeeeiii!!

Ha en bra fredag, allihop!

4 reaktioner på ”Drama bland mina nya bästisar

 1. Det är säkert skönt för dem att veta att du troget står (sitter?) vid deras sida oavsett vad det kostar dig. 😀
  Skönt att slippa nässprej, det brukar vara så skönt när man har kommit så långt i förkylningen.
  Ha en bra dag, du med!

  Gilla

 2. Vet inte om du redan fått det rådet men jag läste någonstans att man kan använda i en näsborre typ idag, och i den andra näsborren i morgon.
  Det är tydligen ett sätt att avvänja sig, samtidigt som man faktiskt kan andas.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s