Myskväll

Igår hängde jag med Anita och Nästanguddottern. Vi åt hemgjord pizza (som var galet god!!) och drack ett glas vin. Babblade och hade trevligt så klart. Sen satt vi i soffan och slötittade på några avsnitt av nån knäpp serie, som jag inte minns namnet på. Men den var rätt kul.

När jag kom hem så satte jag mig i soffan (den gamla nedsuttna…) och självklart kollade jag på några avsnitt av Brothers & sisters. Skulle bara se klart det jag sett halva av, men … ”Bara 1 till…..”.

M ringde ju mig förra helgen när jag var brakförkyld. Hon frågade vad jag sysselsatte mig med när jag var hemma och var sjuk, så jag berättade om mina nya bästisar, familjen Walker, som höll (håller) mig sällskap. Nu ligger hon hemma och är brakförkyld, stackaren. Och i morse när jag vaknade så hade hon skickat ett mess: F*n för dig, jag kan ju inte gå och lägga mig!! ”Bara ett avsnitt till…” Nu har hon fastnat i samma serie!!! 🙂 Ha ha ha!!! 

Idag när jag gick upp så sorterade jag smutstvätt på hallgolvet och la in en laddning i maskinen på en gång. 2 till högar ligger kvar, som jag förhoppningsvis ska hinna tvätta under dagen. Så storbyk, idag. Får se om jag gör nåt mer, eller om jag ”umgås” med familjem Walker hela dagen…

 

7 reaktioner på ”Myskväll

  1. Jag började också titta på Brothers and Sisters, den är jättebra😀 men har du sett Lost som finns på Viaplay?

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s