Jullovet är över

Och det är även förkylningen. Så igår var Jaja och jag på gymmet. Tillsammans med alla andra som haft det som nyårslöfte…. Så många fler där igår än någon annan gång vi varit där i november och december!

Vi körde i alla fall på, så vi var nöjda! Vrålhungrig knatade jag sen hemmåt. Åt det sista av äppelpannkakan framför TV:n medan jag kollade på Brothers and sisters. Gjorde en paus för duschen och sen några avsnitt till innan jag var tvungen att hoppa i säng.

Jösses, det finns 9 säsonger, och jag är bara på säsong 4. Mitt sociala liv (det i verkligheten, alltså) kommer dö ut. Jag umgås ju bara med familjen Walker, all ledig tid!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s