IRL

Igår umgicks jag med en vän på riktigheten!! Inte bara med mina ”vänner” Walkers alltså. Ja, jag hann med dem oxå, senare!

Först träffade jag Carina i centrum och tog en fika. Vi satt ett bra tag och babblade och uppdaterade varandra om våra liv. Min uppdatering gick snabbt, här har inte mycket hänt… Hennes liv innehåller mer spänning och drama, om man säger så. Hur som helst så var det trevligt att ses.

När jag kom hem sedan så umgicks jag med familjen Walker några timmar. Där kan vi prata om händelserika liv, och drama!

5 reaktioner på ”IRL

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s