Same procedure…

Igår jobbade jag till 18.30, så lite halvsent så där. Hade hälften av lunchen med hem som jag värmde direkt när jag kom hem och så umgicks jag med familjen Walker medan jag åt.

Med den familjen har man aldrig tråkigt och som alla vet går tiden fort när man har roligt. Swish så var det nattadags!

När jag betat av alla avsnitt och säsonger av den här serien måste jag nog ha nån slags avgiftning! Serie-detox! Och innan jag börjar kolla på nån ny serie måste jag kolla hur många avsnitt och säsonger det finns. Jag är ju uppenbarligen inte kapabel att hantera sånt här. Man kan inte släppa lös mig i serieträsket för jag fastnar ju helt. Suck…

Ikväll när jag kommer hem ska jag försöka ta mig i kragen och rota fram mina betyg och tjänstgöringsintyg. Jag måste knåpa ihop en CV, för det är en tjänst på jobbet som jag vill söka. Har velat fram och tillbaka, eftersom jag ju trivs så bra med den tjänst jag har. Men nu har jag bestämt mig för att söka i alla fall! Tror det kommer vara många som söker, så chansen att jag får den är kanske inte så stor. Men det vore kul, tror jag skulle trivas i den rollen!

3 reaktioner på ”Same procedure…

  1. Klart du ska söka! 👍🏻

    Serier is da shit 🙂
    Satsar på högst två avsnitt om dagen.
    Då räcker serierna lite längre 😋

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s