Bra rea

Igår på väg hem från centrum så gick jag för en gångs skull in på Indiska. Förr var jag ofta in och hittade en massa fint till bra pris. Men på senare år är det sällan jag hittar nåt fint, och priserna är inte längre lika bra.

Men nu hade de halva rea-priset på en del, så jag tänkte kika lite. Och jag fyndade! Reapriset var 199 kronor på en klänning, så halva det blev 100. När jag skulle betala så visade det sig att jag hade en bonuscheck på 25 kronor, så jag betalade alltså bara 75 kronor!

Jättemjuk och skön! Så den åkte på idag.

2 reaktioner på ”Bra rea

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s