Skön eftermiddag, kul kväll

Igår gick jag från jobbet tidigt, jag hade bokat ett läkarbesök. Det var dags för att få nytt recept för mina antidepp. -Oj, du ser pigg ut, du verkar må bra, så läkaren när jag kom in. Han som sett mig när jag mått som sämst såg skillnad. Besöket blev kort, han kollade blodtryck och vi konstaterade jag mår bra och så skrev han receptet. Prover tog jag ju nyss hos husläkaren, och allt var ju bra, så det behövde inte kollas upp igen.

När jag kom ut så gick jag in på Haymarket och tog en kopp te på Greta. Så mysig miljö att sitta i! Tittade lite på folk, läste bok och drack te. Mysigt!

Därifrån tog jag tunnelbanan en bit och så gick jag in på Capitol.

Satte mig i baren med ett glas vin

Oxå så fin miljö, med fina detaljer!

Sippade på mitt vin och läste vidare i väntan på Anita. När hon kom köpte vi lite att äta och så satt vi och babblade en stund innan filmen skulle börja.

Det fanns små bord vid fåtöljerna i salongen, så vi tog med vår dricka in. Så sköna fåtöljer, som gick att fälla bak ryggstödet på! Vi såg Cats som var jättebra! Så häftiga kostymer eller dräkter! Och självklart härlig musik!

4 reaktioner på ”Skön eftermiddag, kul kväll

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s